Xylinos

Nieuws

Nieuws over xylinos

Hieronder vermelden wij onze actuele informatie en nieuwsberichten welke met Xylinos te maken hebben. De nieuwsberichten kunnen gaan over optredens, samenwerkingen, lesroosters en nog veel meer. Houd deze pagina goed in de gaten om op de hoogte te zijn van de laatste updates. 

Daarnaast kan je ook onze facebook-pagina in te gaten houden om niets te missen

Dansen op het plein Houten – 3 juni 2022

Mooi weer, veel mensen op Het Plein in Houten. Onze jaarlijkse activiteit vindt dan plaats om Houten te laten mee genieten van DANSEN OP HET PLEIN . Noteer het alvast in je agenda en kom kijken en/of doe mee.

mei 2022 

Nieuwe dansdocent vanaf 1 maart 2022

Sins 1 maart hebben we een nieuwe dansdocent. Haar naam is Anne van Eijk en ze stelt stelt zich graag aan jullie voor. Bekijk de informatie-pagina door hier op te klikken en lees haar verhaal. 

mrt 2022 

Coronamaatregelen

Ivm de huidige coronamaatregelen zijn er de aankomende drie weken geen danslessen meer op de woensdagavonden. Zodra het weer kan, zullen we dit weer kenbaar maken.

nov 2021 

START XYLINOS

Zoals de laatste tijd al meer genoemd wordt: we mogen weer! 

8 September starten we weer met dansen. 

  • Van 20.00 – 21.00 uur de beginnersgroep 
  • Van 21.15 – 22.15 de gevorderdengroep.

 Natuurlijk houden we rekening met de RIVM regels.

sep 2021 

clubsupport van de Rabobank Rijn-en Heuvelrug

Via clubsupport van de Rabobank Rijn-en Heuvelrug hebben we € 224,26 ontvangen, daar zijn we  erg blij mee. Van dit bedrag gaan we een microfoon voor de dansleider aanschaffen . Bij deze bedanken we de leden van de Rabobank die op ons gestemd hebben. Deze actie van de Rabobank ondersteunt het maatschappelijk belang van het verenigingsleven in Nederland.

nov 2020 

30 JARIG jubileum

In augustus 2020 bestond onze vereniging 30 jaar. Dat wilden we vieren. Helaas kwam Corona ertussen. We hebben nu een feest en dansavond gepland op 12 februari 2022. Een speciale jubileumcommissie bereidt alles voor.

mei 2021

Gezondheid

Dat dansen goed is voor je gezondheid, wisten we al. Onderstaande websites schrijven over het onderwerp gezondheid gerelateerd aan dansen. Klik op onderstaande links om naar het artikel te gaan en hier meer over te lezen. 

 De links naar de artikelen:

juni 2020

Kom Kennismaken

Kom Kennismaken

Is je belangstelling gewekt? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken tijdens één van onze lesavonden in Houten. 
Neem contact met ons op en dan zien we je graag.