U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

ACTIVITEITEN

 

Doordansavonden
Elke woensdagavond voorafgaand aan een vakantie (herfst, kerst, voorjaar, zomer) is er een doordansavond. Hierbij wordt het bekende repertoire door beide groepen gedanst. Het programma wordt steeds samengesteld aan de hand van wensen uit de groepen. Met kerst is er een speciale feestelijke kerstdansavond.

Dansen op het Plein
Ieder jaar organiseren we dansen op het Plein in Houten. Hierbij wordt een deel van het repertoire getoond aan het publiek. Iedereen wordt uitgenodigd mee te dansen. De avond wordt muzikaal ondersteund door een live optreden vanuit de muziektent. Kom kijken, maar meedansen mag natuurlijk ook!

Dit jaar 2017 was het op vrijdag 16 juni. We hadden muzikale begeleiding van balorkest Turquasi en de dansleiding was in handen van Judith Boogaard.

Activiteitenmarkt
Net als voorgaande jaren waren we op de activiteitenmarkt in Houten aanwezig.

Dit jaar op zaterdag 2 september 2017 op het Rond, Centrum Houten.

Loericker Stee
Op 7 maart 2015 hebben een aantal leden van Xylinos met veel plezier voor de derde keer een optreden verzorgd in zorgcentrum "de Loericker Stee".


Houtens Erf
Op 15 november 2014 maart 2011 hebben een aantal leden van Xylinos met veel plezier een optreden verzorgd in zorgcentrum "Houtens Erf".


Gastlessen
Najaar 2017 zal er weer een gastdocent worden uitgenodigd.